Descobreix com Prensoland i Impulsa estan transformant vides junts

Estem emocionats d’anunciar el gran èxit de les nostres Jornades de Portes Obertes en col·laboració amb la Fundació Impulsa! Aquest esdeveniment va ser una oportunitat única per a tots els membres de la nostra comunitat per conèixer més sobre la nostra missió, visió i el treball que realitzem de la mà de la Fundació Impulsa.

Durant aquesta jornada, vam tenir l’oportunitat de connectar amb els nostres conciutadans, compartir les nostres iniciatives de canvi i innovació, i aprendre uns dels altres. Des de projectes locals fins a iniciatives de gran envergadura, vam destacar com la nostra col·laboració està contribuint a fer del nostre entorn un lloc millor per a tots.

Els assistents van poder participar en emocionants sessions informatives, visitar exposicions interactives i interactuar amb membres clau del nostre equip i de la Fundació Impulsa. A més, vam tenir el plaer de presentar diversos casos d’èxit que il·lustren l’impacte positiu que estem fent en la nostra comunitat.

Volem expressar el nostre sincer agraïment a tots els qui van assistir a les jornades, així com als nostres col·laboradors, voluntaris i patrocinadors, sense els quals aquest esdeveniment no hauria estat possible. La vostra participació i suport fan possible la nostra missió i ens motiven a continuar endavant.

Gràcies de tot cor per formar part d’aquesta emocionant jornada. Junts, estem fent una diferència real i duradora a les nostres comunitats i més enllà.

#Prensoland #FundacióImpulsa #JornadesPortesObertes #Transformació #Innovació #ImpacteSocial

Posted in Noticias.